MÁS CERVEZA

PER SISÉ ANY CONSECUTIU, PREMI PER ESTRELLA DAMM

Un jurat format per prestigiosos xefs i sommeliers d’arreu del món
distingeix la cervesa per sisè any consecutiu amb el seu màxim reconeixement
.

Un premi aconseguit a la darrera edició dels Superior Taste Awards, un certamen anual que organitza l’International Taste Institute i que reuneix a alguns dels millors xefs i sommeliers del món. Estrella Damm porta guanyant de forma consecutiva aquest premi des de l’any 2016.

Aquest premi se suma a:
unes primeres medalles aconseguides als certàmens de Viena (1904), Munich (1906), París (1964) i Londres (1965);
es suma a les distincions guanyades en els darrers anys, com el primer premi d’Espanya als World Beer Awards (Regne Unit, 2018) o la Medalla d’Or al World Beer Championships de Chicago (Estats Units2019), entre d’altres.

És a dir, que no ens extranyaria que li donessin un Òscar!!
L’enhorabona, Estrella Damm!!

LA FUNDACIÓ DAMM TINDRÀ CIUTAT ESPORTIVA

La Fundació Damm ha anunciat l’adquisició dels terrenys per construir la que serà la seva ciutat esportiva. El complex esportiu estarà ubicat a l’antic Golf Montjuïc -en uns terrenys fins ara propietat del Club Natació Montjuïc-, l’usuari principal en serà el Club de Futbol Damm i preveu inaugurar-la a principis de 2023.

El contracte de compravenda va ser ratificat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona per part de Ramon Agenjo, vicepresident de la Fundació Damm i president del Club de Futbol Damm, i de Jaume Roca, president del Club Natació Montjuïc. A la signatura també hi van ser presents Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, i Enric Bertrán, president de la Federació Catalana de Natació. 

Ramon Agenjo (esquerra) i Jaume Roca (dreta) en un moment
de la signatura del contracte de compravenda dels terrenys.

L’usuari principal de les instal·lacions serà el Club de Futbol Damm, però no serà l’únic. I és que la Fundació Damm les posarà també a disposició dels treballadors i les treballadores de Damm, així com de les seves famílies, en el marc de la decidida aposta de la companyia per la salut de totes les persones que en formen part.

Serà guapa, eh?

Seixanta-sis anys després dels seus inicis, la voluntat del Club de Futbol Damm segueix sent la mateixa: formar joves jugadors i jugadores sent fidel als seus orígens, i ajudar en el desenvolupament de futurs i futures futbolistes. Pel CF Damm han passat jugadors com Gerard Moreno, Carles Pérez, David López, Aleix Vidal, Cristian Tello, Rubén Alcaraz, Carlos Clerc, Edu Expósito o Keita Baldé, entre d’altres, que a dia d’avui estan competint en l’elit del futbol mundial.

Sincerament, a aquest cinqüenter que signa, li encantaria jugar uns minutets a aquest camp. Encara tenim edat. 😉

—-