Els millors bars del món escullen TORRES BRANDY.

El Torres Brandy continua sent la marca de brandi preferida entre els millors bars del món, segons l’Annual Brands Report 2021 que publica la revista britànica Drinks International. El brandi de Juan Torres Master Distillers, la divisió de destil·lats de Família Torres, encapçala per segon any consecutiu la llista dels brandis que més es venen i la de les marques que avui són tendència (‘Top Trending Brands’), confeccionades a partir d’una enquesta a un centenar de bars considerats els millors del món.

Segons l’informe 2021 de Drinks International, Torres Brandy és una de les tres marques de brandi escollides pel 42% dels bars enquestats i és la primera opció per un terç dels establiments. L’informe conclou que Torres Brandy no només és el brandi que més es ven als bars més prestigiosos del món, sinó el que més demanen els consumidors.

Per la seva banda, el pisco de Juan Torres Master Distillers, El Gobernador, aconsegueix la segona posició en ambdues llistes, Best Selling Brands i Top Trending Brands, en la seva categoria després d’escalar vuit posicions en tres anys. El Gobernador, procedent de la Vall de Limarí, al nord de Xile, continua sent el pisco xilè millor posicionat del rànquing.