Per sisé any consecutiu, premi per Estrella DAMM

Un jurat format per prestigiosos xefs i sommeliers d’arreu del món
distingeix la cervesa per sisè any consecutiu amb el seu màxim reconeixement
.

Un premi aconseguit a la darrera edició dels Superior Taste Awards, un certamen anual que organitza l’International Taste Institute i que reuneix a alguns dels millors xefs i sommeliers del món. Estrella Damm porta guanyant de forma consecutiva aquest premi des de l’any 2016.

Aquest premi se suma a:

unes primeres medalles aconseguides als certàmens de Viena (1904), Munich (1906), París (1964) i Londres (1965);

es suma a les distincions guanyades en els darrers anys, com el primer premi d’Espanya als World Beer Awards (Regne Unit, 2018) o la Medalla d’Or al World Beer Championships de Chicago (Estats Units, 2019), entre d’altres.

És a dir, que no ens extranyaria que li donessin un Òscar!!

L’enhorabona, Estrella Damm!!

Author: sergimasabad