Entrevista a Sonia RUIZ, Doctora Dietista i Nutricionista.

Sonia Ruiz, Barcelona, Dietista i Nutricionista. Autora del llibre «Método de la Doctora Ruiz, la verdadera solución al exceso de peso» (Editorial Hijos del Hule, 2020). No és un llibre a l’ús sobre com perdre pes i viure de forma més saludable. És EL LLIBRE, perquè esdevé una col.lecció de preguntes interesants que ella mateixa planteja i respón després de tenir visites i experiències de persones que van a la seva consulta. Dubtes del tipus: la cerveza engreixa, quina és l’ingesta diària de sucre que ens podem permetre, el dejú intermitent és aconsellable?… Preguntes que respón de forma breu, directa i amb una base, com prova que les últimes 40 pàgines del llibre es dediquen a la Bibliografia a la que s’ha basat Sònia per redactar el llibre. Ara nomès cal que el presentador de Cinqüenters s’ho apliqui.

Share:

Author: sergimasabad