Entrevista a Ana Millán, Dtra. del Banc de Sang

Estem al mig de la setmana gran de la sang. Així explicat sona raro, però oficialment és la Setmana de la marató de la donació de sang a Catalunya, que va de divendres 8 al divendres 15 de gener. Hem parlat amb Ana Millán, Directora assistencial del Banc de Sang de Catalunya, sobre la necessitat que tenim la població de donar sang, per una raó òbvia: nosaltres podem ser els propers en necesitar-la. Ara per ara tenim reserves per sis dies. I hauriem de tenir reserves per 10 dies. A més, com que la setmana està relacionada amb el cinema, al moment de la donació el banc de sang ens regala unes crispetes i una subscripció de franc d’un mes a la plataforma Filmin. Per fer donacions, s’ha d’entrar a donarsang.gencat.cat. Fàcil!!! Oigan! Val la pena!!

Share:

Author: sergimasabad