«Hola, soy Elena, Chica Geek»

«Hola, soy Elena, Chica Geek». Així comença els seus videos Elena Santos, (Badajoz, 1976) més coneguda per Chica Geek. Des de la primera vegada que es va connectar a internet, quan els modems feien soroll i la línia telefònica estava ocupada quan utilitzaves la xarxa i aquesta anava molt lenta. Estem parlant de meitat i finals dels anys 90.

Com tantes altres històries es va quedar a l’atur, i va crear un canal de tecnologia l’any 2017. I des de llavors, i fins no se sap quan, el seu dia a dia no s’atura i està permanentment connectada a llegir comentaris dels seus videos.

I a més, personalment és un plaer escoltar una youtuber (com es defineix) que COMUNICA, que s’entén quan parla i que tampoc li cal fer bromes, ni montatges en blanc-i-negre quan s’equivoca, ni cridar ni insultar a ningú als seus videos. I diria que com jo opinen els més dels seus 360.000 seguidors…

Share:

Author: sergimasabad