Com ha afectat la pandèmia al teatre? Parlem amb Borja Rabanal, Director de l’Eixample Teatre i del Festival Riuestiu

És jove i a la vegada empresari teatral. Dirigeix i gestiona amb la seva parella l’Eixample Teatre, situat a l’eixample esquerra de Barcelona, una sala teatral amb capacitat per més de 300 persones. Borja ens ha parlat de la cohesió i el bon corporativisme existent entre totes les sales de teatre de la ciutat durant aquests mesos de pandèmia i els plans de futur; o el que és al mateix, obrir al setembre.

De moment, Borja s’ha ficat, per seté any conseqütiu, a la Direcció del Festival Humorístic de l’estiu a Barcelona: el Riuestiu, al Poble Espanyol: rialles assegurades, monòlegs en directe i shows de tres hores tots els dissabtes, a partir del 20 de juny i fins l’últim del mes d’agost. Obrim agenda família, que ens cal riure.

Share:

Author: sergimasabad