Dani Jiménez, físic i divulgador científic: «En plena era digital, el confinament ens ha anat molt be per saber que els humans ens necessitem».

Dani Jiménez, persona multitask i home ocupadíssim a qui li apassiona la seva feina. Ha vingut a la ràdio tranquil, amb les mans a les butxaques i, com sempre, amb un somriure a la cara transmetent una felicitat que s’encomana. Segurament perquè, com ha dit a ‘Cinqüenters’, aquest confinament li ha donat tres mesos de felicitat a casa amb la seva parella i els seus dos fills.

Físic i divulgador científic i especialitzat en l’ús dels experiments com a eina d’aprenentatge, és autor dels llibres: «Ciència a un euro», «Ciència a dos euros», i «Per què alguns pebrots piquen i altres no?«. Desenvolupa el seu saber realitzant conferències, tallers, exposicions o assesora científicament a diferents empreses.

A més, aquest estiu, la segona, tercera i quarta setmana del mes de juliol dirigeix una experiència força interessant: un CAMPUS de CIÈNCIA dirigit a la mainada d’entre 8 i 14 anys, totalment recomenable.

Actualment dirigeix CreaCiència, un web que compte amb un equip de científics, a on es poden trobar espectacles, tallers, exposicions, assesoria científica per posar-ho en coneixement de tothom. A més a més presenta el programa “Dinàmiks” del Canal Super 3, col·labora en el programa “Orbita Laika” de La2, i en la revista “Muy Interesante”.

Share:

Author: sergimasabad