Los extremeños, nou patrocinador de Cinqüenters

Al Cinqüenters de Ràdio Estel estem d’enhorabona. Després d’una gran gestió d’Estefania Burgos, Jamones Los Extremeños han dipositat la seva confiança en aquest programa de ràdio fins a l’últim dia de la primera temporada, el divendres 3 de juliol. Res com assaborir un bon pernil per, a poc a poc, adaptar-nos a aquesta nova normalitat. La qualitat dels seus embotits, formatges, foies i patés, carns, delicatessen, vins, etc … està fora de tot dubte. Los Extremeños disposen de servei de càtering i físicament tenen dos establiments a Pineda de Mar i un a Calella. Mireu: quan servidor recomana productes d’aquesta qualitat es troba feliç. Ho dic per experiència!! A aquests dies pre-nadalencs volem agraïr a Los Extremeños la confiança donada aquesta temporada.

Share:

Author: sergimasabad

2.382 thoughts on “Los extremeños, nou patrocinador de Cinqüenters