JUDIT MARTÍN, actriu: de la Frigo a l’èxit.

Judit Martín (43 anys, Barcelona) és una de les actrius de moda. La seva vesant còmica resulta evident i l’èxit de la seva feina és sinònim de la victòria de la constància; treballar, treballar i treballar. Sales petites, hores de teatre d’improvisació, la ràdio, la tele, l’obtenció del premi Gat Perich 2019… Lluny queda l’etapa on treballava de teleoperadora o a la cadena de montatge de Frigo. Una xerrada enriquidora.

Share:

2 thoughts on “JUDIT MARTÍN, actriu: de la Frigo a l’èxit.

  1. Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.