Entrevista al Cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot: «Estem activant els protocols perquè la gent que vingui a Andorra tingui la seguretat que vindran a un lloc on no tindran risc de ser contagiats».

Per ser un programa jove -tot plegat CINQÜENTERS acaba de complir 8 mesos- avui hem pogut parlar durant quasi mitja hora amb el Cap de Govern d’Andorra, XAVIER ESPOT. Sobre el país veí hem parlat de l’òptima gestió pública de la COVID-19, amb un important confinament de la ciutadania, i a on més del 90% dels residents ha rebut 2 tests, de la seguretat sanitària que ofereix Andorra, amb una crítica periodística molt positiva per part de tots els mitjans internacionals.

«El Govern andorrà prendrà una decisió la setmana vinent en torn a la continuitat o no de la Lliga de futbol del país; aquesta decisió estarà validada sempre des d’un punt de vista sanitari».

Share:

Author: sergimasabad