Gemma Nierga: «Quan tenim bons jefes els productes surten be, i quan tenim mals jefes els productes es torcen una mica».

Gemma Nierga

Amable, propera, extraordinàriament sincera… Durant aquest dies fa de bona mare i de professora de matemàtiques del seu fill. Gemma Nierga s’ha sincerat avui amb en Sergi Mas. Ha reconegut que la Gemma que es posava davant del micro del ‘Parlar per parlar’ era més aviat un personatge de locutora de ràdio de matinada; l’alegria i l’orgull de dirigir «La Ventana» i el final de la seva etapa a la SER al presentar l’ «Hoy por hoy», per acabar assegurant que «quan tenim bons jefes, els productes surten be, i quan tens mals jefes els productes es torcen una mica».

Més raó que una santa. Deixa’m afegir que jefes que entenguin de ràdio i saben del mitjà n’hi han pocs; si poses a un gestor o a un director comercial a dirigir una emissora… cagada pastoret. It’s my opinion.

Share:

Author: sergimasabad