Revista Don Balón. Tot un referent per una generació.

DON BALON

Avui ha passat pels micròfons del CINQÜENTERS al fill del Fundador de la revista DON BALÓN, Rogelio Rengel. Pare (el fundador) i fill comparteixen nom de pila. El fill ha parlat de les mítiques festes Don Balón de tot el futbol internacional; del periodisme d’ahir i d’avui, del gran producte com era el DB Extra per sentenciar així: «El gran error de DB va ser no saber retenir el molt de talent que va tenir la redacció d’aquella capçalera». Després de la resaparició de la revista física (ara continúa en digital mitjançant donbalon.com, ha reconegut que no té relació ni amb el pare ni amb el seu germà.

Share:

Author: sergimasabad

1 thought on “Revista Don Balón. Tot un referent per una generació.

  1. This site can be a stroll-by way of for all the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely uncover it.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.