Llàtzer Bru, el jove de 22 anys que pot ser el President més jove del futbol espanyol.

Té 22 anys. Es pot convertir als propers dies en el President més jove del futbol espanyol. El club és l’Ampolla, de 2a divisió Catalana. I el noi es diu Llàtzer Bru. Ben aviat presentarà la seva candidatura, donat que l’actual mandatari, Paco Gilabert, deixa el càrrec. Si no hi ha cap rival, serà proclamat president.

Amant dels escacs, no té experiència com a jugador, però sí que promet al soci una cirereta a la gespa: no és Beckham, ni Ronaldinho, ni Lautaro; és el seu germà, que segons ell, «la toca be».

Curiòs: la figura del president d’un equip de futbol que sempre ha estat ‘cinqüenter’ ben aviat pot tenir un representant de menys de la meitat d’anys. Hem parlat aquest matí al CINQÜENTERS de RÀDIO ESTEL. I és perico.

Share:

Author: sergimasabad