Hem trobat una família per l’Héctor!!

👏 Al centre de la imatge, HÉCTOR. I al seu costat, Tere. ⠀

🖐 Han vingut avui al CINQÜENTERS de Ràdio Estel. De fet, era el primer cop que Héctor venia a Barcelona des de Mataró, on viu, mentre espera una adopció. Héctor té només dos anys i mig i ha vingut amb por. ⠀

📻 S’ha mostrat poc comunicatiu i amb la por que algún fill de sa mara l’ha humiliat i maltractat. Buscàvem, sospitàvem que sense èxit, una familia per Héctor. Hem fet l’entrevista, hem penjat el podcast i la seva foto a les xarxes socials per si cap ànima caritativa es volia fer càrrec… ⠀

📩 I sí. Rebo un missatge privat d’una persona (que no conec) i em diu, textualment: «Sergi, adopto jo al galgo! Ja n’he tingut i a casa meva tinc 2500 m2 perquè campi «a sus anchas» . ⠀

🧲 Ara ens queda l’entrevista oportuna per comprovar a quina familia va Héctor, etc… Però no n’hi haurà problema, tot i que Héctor te leishmaniosi, el proper amo ja ho sap… I a més a més, oh sorpresa, és President d’una Penya de l’Espanyol. ⠀

❤️ La Estefania i un servidor (tot l’equip del programa) estem molt molt contents perque això de la ràdio és una feina però no és una feina. Segurament és quelcom més que una feina. Avui ens anem a dormir sabent que hem fet alguna cosa bonica i no us podeu imaginar, de debó, el que significa per nosaltres que aquest bitxo preciós ni tant sol sap que avui dormi a un lloc i que demà tindrà un llit per sempre i serà el mimat de la casa. El que es mereix. Bona nit.

Ir a descargar

Share:

Author: sergimasabad