Neix la Barcelona Wine Week (BWW), que projecta a tot el món el sector del vi del país

Des del proper dilluns dia 3 al dimecres 5 de febrer tindrà lloc al Palau número 8 de Fira de Barcelona a Montjuïc la BWW, Barcelona Wine Week; un títol prometedor i sinònim d’un gran certamen que organitza Alimentaria Exhibitions. Seran tres dies dedicats al món professional del vi que comptarà amb més de 550 expositors i una previsió de 15.000 assistents.

Serà, sens dubte, una extraordinària caixa de ressonància pel món del vi, per poder projectar a tothom l’esforç i la innovació que es realitza a tot Espanya i exhibir l’excel·lència de les Denominacions d’Origen (DO) i del Consell Regulador DO del cava. Avui ha visitat CINQÜENTERS el Director del Saló, Toni Valls, i ens ha fet unes més que interesants reflexions.

Ir a descargar

Share:

Author: sergimasabad