Entrevista al Dr. Evarist Feliu, Vice-president de la Fundació Josep Carreras: «Avui en dia ja es curen el 90% de tots els tipus de leucèmia»

L’any 1987 (ja en fa 32 i evidentment ha plogut molt) li van descobrir un càncer al tenor català Josep Carreras. just quan estava en la cimera de la seva carrera; en concret es tractava d’una leucèmia limfoblàstica i els metges li van donar poques possibilitats de sobreviure. Després d’un autotrasplantament de medul·la, Carreras va poder reprendre la seva trajectòria artística. El 1988 va fundar la Fundació Josep Carreras, una organització que dóna suport econòmic a la investigació contra la leucèmia i que manté un banc de donants de medul·la òssia. Al CINQÜENTERS hem entrevistat al Doctor Evarist Feliu, vicepresident d’aquesta Fundació.

Share:

Author: sergimasabad