Sebas Lorente: viure l’optimisme en cadira de rodes.

Sebastián Lorente és una persona que als 20 anys va patir un accident i es va quedar paraplègic. des de llavors va en cadira de rodes. Fins fa set anys treballava d’advocat i des de llavors es dedica a realitzar conferències per ajudar a qui ho necessita, amb dos objectius clars: que tots siguem més amables i que donem constantment les gràcies.

Dimarts que ve dia 3 realitza una conferència a l’Auditori Abertis titulada: «Afortunados». La recaptació (aportacions voluntàries) anirà a favor de metges investigadors de el càncer infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu. L’entrada és gratuïta però l’aforament
és limitat.
Reserves aquí: https://forms.gle/j5i86GA5i3tvNEJEA
Dimarts 2019.12.03. 19:30 h.
Auditori Abertis, Av. Pedralbes, 17 (Barcelona)

Share:

Author: sergimasabad