ULTIMA HORA: La FEV estudiarà si LAIA podrà competir amb el Voleibol Martorell a un torneig de nadal a Guadalajara.

El Club Voleibol Martorell disputa aquest torneig i ha sol·licitat a la Federació Espanyola d’aquest esport que permeti inscriure a la Laia, una nena amb síndrome de Down que té un any més que les seves companyes. A Catalunya sempre comite així i mai va haver-hi problemes. Ahir, quan vam fer l’entrevista, que acompanya aquest text, la FEV deia que les normes estan per complir-les i que la Laia no podia disputar aquest torneig. Avui dijous hem parlat amb Sílvia Picas, portaveu de club, i no ens ha confirmat que la FEV hagi donat llum verde a que Laia disputi el torneig. HI haurà una reunió de junta directiva el dia 22 a on, previsiblemente, aceptaràn que Laia pugui jugar.

Ir a descargar

Share:

Author: sergimasabad